Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen skickas digitalt, kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!
Välkommen som prenumerant!

 

SENASTE NUMRET

Sommar, sommar, sommar,
Som en dröm du bleknar bort,
Du är alltför alltför kort.

Kära sommar, du springer så fort förbi. Men än så länge har vi alla våra sommardagar framför oss! Här i Västergötland har maj månad med råge kompenserat för sina otrevliga bakslag (här låg ett snötäcke så sent som den 17 maj). Sol och klarblå himmel ger en go känsla i hela kroppen och naturen är så vacker att man nästan tappar andan. Tänk om vi fick lov att trycka på paus bara en liten, liten stund – så vi verkligen hinner ta in allt det ljuva.

Vi kan ju inte lämna maj månad bakom oss utan att ge er ett nummer av Vinfo! Fullspäckat med sommardrycker, nyheter och recept på såväl mat som drinkar. Vi hälsar på hos Leconfield i Australien, presenterar ekologisk pet nat och låter en mästerkocksdeltagare bjuda på middag! Du som vill gå direkt på vintips till grillen kan bläddra till sidan 7 och om du gillar ekologiska drycker finns det gott om spännande nyheter. På sidan 10 presenterar vi en läcker sommardessert. Drinkarna till sommarfesten hittar du på sidan 22. Och glöm för all del inte bort snapsen!

Du ser, Vinfo nummer 91 har det mesta för lediga dagar och stunder att fira!

Vi önskar er en trevlig läsning!


VINFO NUMMER 91, 2023

Anmälan för Vinfo och nyhetsbrev

Ditt namn*
Din e-postadress*
Adress*
Postnummer*
Ort*

 

TIDIGARE NUMMER AV VINFO

Klicka på bilderna för att läsa.

 

VINFO NUMMER 90, 2023

 

VINFO NUMMER 89, 2022


 

VINFO NUMMER 88, 2022


VINFO NUMMER 87, 2022


 

VINFO NUMMER 86, 2022


VINFO NUMMER 85, 2021

 

VINFO NUMMER 84, 2021

 

VINFO NUMMER 83, 2021

 

 

 

 

 

 

 

 


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se