Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen skickas digitalt, kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!
Välkommen som prenumerant!

 

SENASTE NUMRET

Svampar, långkok, rödvin och whisky. Det finns många anledningar att älska hösten! I VINFO nummer 84 (det andra av två digitala ”mininummer” år 2021) lyfter vi fram drycker som vi tycker är värda en plats i glaset under höstmånaderna. Vi får lära oss mer om vad det innebär att jobba som växtsamlare åt ett destilleri, vilka viner som passar bäst till kantareller och vad årets extremväder får för konsekvenser för vinvärlden. På sista sidan i tidningen har vi en liten tävling, om du skulle vara intresserad av att vinna en gourmetmiddag för två. Dessutom släpper vi tre nya clubviner till medlemmar i Granqvist Beverage Club!

Vi önskar er alla en trevlig läsning!


VINFO NUMMER 84, 2021


 

Anmälan för Vinfo och nyhetsbrev

Ditt namn*
Din e-postadress*
Adress*
Postnummer*
Ort*


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se