Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen skickas digitalt, kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!
Välkommen som prenumerant!

 

SENASTE NUMRET

Bröllop, födelsedagar, student och andra festligheter – äntligen får vi fira på riktigt! I årets första nummer av VINFO tog vi fasta på vår nyvunna frihet med ett vårigt buffétema. Härliga små plockrätter att avnjuta tillsammans med andra! Vi tipsar också om de bästa vinerna att servera till bufféer med många smaker att ta hänsyn till. Och sprudlande bubbel till välkomstskålen!

Vi önskar er alla en trevlig läsning!


VINFO NUMMER 86, 2022

 

Anmälan för Vinfo och nyhetsbrev

Ditt namn*
Din e-postadress*
Adress*
Postnummer*
Ort*

 

TIDIGARE NUMMER AV VINFO

Klicka på bilderna för att läsa.


VINFO NUMMER 85, 2021

 

VINFO NUMMER 84, 2021

 

VINFO NUMMER 83, 2021

 

VINFO NUMMER 82, 2021

 

VINFO NUMMER 80, 2020

 

VINFO NUMMER 79, 2019

 

 

 

 

 

 

 

 


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se