Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

BOENDEALTERNATIV

I samband med ditt besök på VinContoret sover du gott hos någon av våra hotellpartners. I Tidaholm kan ni bo på Tidaholms Stadshotell, som ligger ett stenkast från VinContoret eller på charmiga Hotell Emanuellssons (även det på bekvämt gångavstånd).

TIDAHOLMS STADSHOTELL

Tidaholms Stadshotell ligger bara ett stenkast från VinContoret. Tidaholms Stadshotell är ett charmigt hotell med stor trivselfaktor och personlig service. Anläggningen rymmer 30 rum. I rummen hittar du en härlig säng, tv, skrivbord och helkaklad wc med dusch. Dessutom har du som gäst tillgång till bastu och kostnadsfri trådlös internetuppkoppling. Bokning sker via hotellets hemsida tidaholmsstadshotell.com eller telefon 0502-510 10.

 

HOTELL EMANUELSSONS

Emanuelssons är ett charmigt hotell med förmånliga priser. Hotellet har inslag av 60-talscharm och ligger lugnt beläget mitt i centrum av Tidaholm. Samtliga rum har dusch,toalett, kylskåp, platt-TV med många kanaler samt trådlöst bredband. Personlig service och vänligt bemötande. Alla priser är inklusive frukost. Bokning kan ske alla dagar på telefon 0704 93 40 00 mellan 8.00 och 20.00.

 

ÖVRIGA BOENDEN

Utöver ovan nämnda hotell finns ett antal enklare boendemöjliheter i Tidaholm. Mer information om dessa finner du här.
I Tidaholms centrum finns tre platser där du kan stå uppställd med husbil. Parkeringarna är gratis men är tidsbegränsad till 48 timmar. Centrumnära parkeringar för husbil finner ni här.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se