Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

               


PRESENTKORT

GE NÅGON EN SMAKRIK UPPLEVELSE!
Du vet väl att du kan köpa presentkort hos VinContoret? En perfekt gåva till någon du tycker är värd en smakrik upplevelse. Passar utmärkt som gåva till någon som förtjänar det lilla extra! Valören på presentkortet bestämmer du själv. Ett tips är att kolla igenom vårt kalendarium och sätta ett belopp motsvarande priset på något av våra evenemang. Du får en exklusiv upplevelse att ge bort, som dessutom är snyggt förpackad! P.S. Våra presentkort gäller i två år. D.S.

I VÅRT KALENDARIUM kan du läsa mer om de evenemang som presentkortet kan användas till. 

Vi skickar presentkort med post! Skickas mot självkostnadspris för porto (i nuläget cirka 44 kronor). Minsta beloppet är då 500 kronor och då swishar du totalsumman till oss innan vi skickar iväg kortet. Hör av dig till oss på telefon 0502-25 00 00 eller via e-post för att beställa ett presentkort, så får du vidare instruktioner gällande swish. Vi behöver veta belopp, kontaktuppgifter (inklusive leveransadress) samt vilken dag presentkortet senast behöver vara framme.

Du kan också köpa ditt presentkort på plats hos oss på Vulcanön i Tidaholm! Ring på porttelefonen så kommer vi och hjälper er! Våra öppettider är vardagar klockan 9-16.30, lunchstängt klockan 12-13.

Varmt välkomna till VinContoret och vackra Vulcanön!


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se