Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Vi har öppet

2020-11-04

Inför varje evenemang sätter vi oss och planerar. Hur gör vi det här på bästa möjliga sätt? Vi flyttar runt borden i matsalen både en, två och tre gånger för att få så mycket luft som möjligt. Försöker tänka till kring de tillfällen då det kan uppstå kö. Hur skapar vi trygghet för våra gäster? Vi tänker, tänker och tänker. Tidigt i våras fattade vi beslutet att halvera antalet möjliga gäster på våra evenemang. Det känner vi oss trygga med.

Vår Italienska Dryckesprovarkväll den 24 oktober ställde extra stora krav på planeringen. Både Linda, Johan och Amalia var engagerade i möbleringen av gårdshuset. Efter någon timme lyckades vi hitta en lösning där alla kunde hålla avstånd. Snygga, jämna rader - knappast! Men vad spelar det för roll? Ett bord här, ett bord där, men ingen granne i knät. Vi utökade också antalet provningsstationer och öppnade en större del av huset, för att sprida ut gästerna. 

Så här kommer vi att fortsätta tänka. Mindre grupper, avstånd, god hygien, frisk personal och mängder av handsprit och ytsprit! Välkomna till oss, efterlängtade gäster!

Arkivet »


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se