Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Tillgång till unika möteslokaler - vi bjuder på halva årskostnaden!

2020-01-20

 
Ibland kan det vara skönt att byta miljö. Kanske för ett möte med en betydelsefull kund, ledningsgrupp eller för att göra något extra för dina kollegor och personal. Som medlem i Wästergöthlands Vinsällskap får du tillgång till 400 kvadratmeter spektakulära lokaler, i en vinkällare som utsetts till en av världens vackraste. Vår källare står till förfogande årets alla dagar, klockan 8.00 - 24.00. Med egen nyckel kommer du och går precis som du vill.
 
Vi erbjuder våra medlemmar:
 
  • Mötesrum och umgängesrum för ledningsgruppsmöten, säljmöten, personalmöten, informationsmöten, kompisträffar med mera.
  • Möjlighet att via VinContoret beställa kalla och varma delikatesstallrikar till källarvåningen (önskar du ta med en egen matkorg är detta helt okej. Det finns ett litet pentry med glas, bestick, tallrikar med mera).
  • Utrymme för lagring av drycker under optimala förhållanden i vår källare, som utsetts till en av världens vackraste.
  • En trappa upp – matsal, ciggarrum, whiskybar, konferensutrymmen med mera, som kan hyras till specialpriser.
  • Event, middagar, provningar med mera, som skräddarsys enligt dina önskemål till rabatterade priser.
  • Tillgång till vår vackra trädgård samt våra roddbåtar (flytvästar finns att låna).
  • Unik tillgång även till VinContorets källare i Örebro. 

 

PRISBILD

För företag är samtliga kostnader avdragsgilla. Du har möjlighet att dela medlemskapet med ytterligare två företag eller privatpersoner. Ordinarie pris för ett medlemskap är 1150:-/månad + moms (årsavtal). Om du tecknar ett avtal före den förste mars 2020 bjuder vi på halva kostnaden för kvarvarande månader år 2020. Erbjudandet gäller för nya medlemmar. PRISBILD 

Vår vinkällare i Tidaholm blev 2009, som enda skandinaviska representant, utvald i boken ”The most beautiful winecellars in the world” (www.vdhbooks.com)

Önskar du mer information eller kanske en guidad tur i lokalerna? Kontakta gärna marknadskoordinator Amalia Djurberg på telefon 0502 - 25 00 00 eller via e-post amalia.djurberg@vincontoret.se

Arkivet »


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se