Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Uppdaterad information med anledning av Covid-19

2020-09-29

Bästa gäst,

vi vill gärna informera er om hur vi på VinContoret hanterar rådande situation med Covid-19. Vi håller oss självklart uppdaterade och utifrån detta kan våra rutiner komma att ändras.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det betyder att vi i nuläget inte ställer in några evenemang. Vi fortsätter också att ta emot grupper och privata bokningar. Det finns goda möjligheter för sällskap att ha restaurang och konferenslokal för sig själva.

Vi begränsar antalet gäster.

Vi håller goda avstånd i såväl matsal som på uteservering och i provningslokal. Du sitter endast nära personer i ditt eget sällskap (vi kan givetvis ordna avstånd där också).

Vi skärper våra redan hårda städrutiner. Utsatta ytor spritas kontinuerligt (handtag, trappräcken, kortmaskiner, pennor, lampknappar, toaletter med mera). Vi ställer ut handsprit samt plockar bort frottéhanddukar på våra toaletter. 

All personal som jobbar i restaurangen är frisk och är, precis som alltid, mycket noga med hygien.  

I dessa tider är det extra viktigt att vi är rädda om varandra och visar hänsyn. Därför vill vi att du tänker på följande inför ditt besök hos oss:

  • Känner du dig sjuk med förkylningssymtom (hosta, snuva, feber, andningspåverkan, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk med mera) ska du stanna hemma. Det gäller även vid lindriga symtom. 
     
  • Stanna hemma om du misstänker att du har utsatts för smitta.
     
  • Hygienen är mycket viktig för alla som närvarar vid våra evenemang. Vi ber dig att tvätta händerna noga med vatten och tvål.
     
  • Håll avstånd (gärna 1,5 meter till andra gäster)!

Vi hoppas att du med detta känner dig trygg inför ditt besök hos oss. Ta hand om varandra!

Varma hälsningar
VinContoret Tidaholm 

Arkivet »


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se