Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Italiensk Dryckesprovarkväll

2022-11-19

Viva Italia! Kvällen inleds med en djupdykning i italiensk dryckeskunskap. En sittande vinprovning, tillsammans med provningsledare, där vi provar några av Italiens storheter!  De italienska smakerna återkommer sedan i matsalen, där vi serverar en buffé. Priset för den sittande vinprovningen inklusive buffé med ett glas vin eller en öl är 745 kronor. Vi startar med provning i Gårdshuset klockan 16.00. Därefter serveras kvällens italienska buffé i vår matsal.


Klockan 18.30 öppnar del två av vår Dryckesprovarkväll - en minimässa med vin, öl, bubbel och kvalitetssprit från hela världen! I vår källare kan du prova säkra klassiker och smaka dig fram till nya favoriter. Du väljer själv vilka drycker du vill ha i glaset. Våra kunniga provningsledare finns på plats för att guida dig bland produkterna. Provningsstationerna är öppna från 18.30 till 23.00. I priset, 745 kronor, ingår tio kuponger som du använder till provning. Klockan 20.00 serveras du vår italienska buffé med ett glas vin eller öl. Självklart kan du köpa till fler kuponger om du vill prova fler drycker!


Om du önskar starta med den sittande provningen av vin och sedan fortsätta med vår Dryckesprovarkväll är priset 1045 kronor inklusive buffé och dryck till maten. Boka evenemanget här via vår hemsida eller på telefon 0502-25 00 00.

« Tillbaka till kalendariet

Pris

Sittande provning inkl. buffé med ett glas vin/öl, 745 kr. Minimässa inkl. kvällens buffé med ett glas vin/öl, 745 kr. Hela konceptet med sittande provning samt minimässa med buffé och ett glas vin/öl, 1045 kr.

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se