Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Årets Julklapp - Travkväll med stjärnkusken Johnny Takter!

2023-01-28

För den inbitne travfantasten behöver Johnny Takter knappast någon närmare presentation. Med över 3700 segrar anses han vara en av de bästa svenska travkuskarna någonsin. Största segern tog han 2010, när han vann det årets upplaga av Elitloppet med den av Stefan Melander tränade hästen Iceland. Men vid sidan av en strålande karriär som travkusk och tränare har Johnny Takter kämpat med psykisk ohälsa som tvingat honom att ta time out vid flera tillfällen. Den här kvällen får ni en unik möjlighet att höra travlegenden Johnny Takter berätta om sin karriär och sitt liv. Dessutom har ni chansen att tippa med Takter, när han delar med sig av sina bästa tips inför söndagens Prix d'Amérique!  

Klockan 17.00 startar vi vår travkväll på VinContoret med välkomstdrink med tilltugg. När glasen är tomma förflyttar vi oss till Gårdshuset för att lyssna till Johnny Takter. Obs! Vid stort intresse hålls föreläsningen i stora salen på Tidaholms stadsbibliotek. Kvällen avslutas med varmrätt och dessert på VinContoret. Efter middagen delar Johnny Takter med sig av sina tips inför Prix d'Amérique. Han har också lovat att signera och sälja ett begränsat antal av sin självbiografi En beundrad outsider.

Priset för Travkväll med Johnny Takter är 945 kronor. I priset ingår välkomstdrink med tilltugg, föreläsning, varmrätt med ett glas vin eller öl samt dessert med kaffe. Du bokar via vår hemsida eller på telefon 0502-25 00 00. En perfekt julklapp till travfantasten!  

« Tillbaka till kalendariet

Pris

945 kronor inklusive välkomstdrink med tilltugg, föreläsning, varmrätt med ett glas vin eller öl samt dessert med kaffe.

Boka här

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se