Och när vi snurrat ett varv landar vi i Hjo...
Den här kvällen gästas vi av ölbryggaren, konstnären och caféägaren Erik Rautio, som tar sig an att förklara ölens ”varför”. Varför blev det som det blev? Varför produceras viss öl i vissa länder? Varför kom IPA till? Och vad händer i Hjo?
Provningen med Erik Rautio hålls i Gårdshuset och beräknas ta ungefär en och en halv timma. Efter provningen är du välkommen in i vår huvudbyggnad, där det serveras biff Rydberg. Vill du fortsätta kvällen efter maten? Gör vårt lilla ölquiz! Eller besök baren, som erbjuder flera lokala ölsorter, drinkar och vin. Vi öppnar även upp vårt cigarr- och whiskyrum.
Pris för ölprovning samt biff Rydberg med ett glas husets öl är 495 kronor per person. Du bokar via vår hemsida eller på telefon 0502-25 00 00. Välkommen klockan 18.00!