Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen skickas digitalt, kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!
Välkommen som prenumerant!

 

SENASTE NUMRET

Påsken är snart här! Vårens stora högtid när det gäller mat och dryck. VINFO nummer 82, som är ett av två kortare "extranummer" det här året, bjuder självklart på gott om drickbara och ätbara påsktips. Vi presenterar tre nya clubprodukter, lär oss mer om Röda Backen och får recept på såväl sill- och snapsplanka som frisk citroncheesecake. Tänk på att göra dina beställningar i tid, för att undvika trängsel på Systembolagen.

Som ni vet är VINFO från och med nu ett helt digitalt magasin. För att öka läsvänligheten har vi, i och med digitaliseringen, valt att gå över till en helt ny läsplattform. Från och med nu läser du din tidning via Prenly, en tjänst som också används av flera stora svenska tidningar.

Trevlig läsning och Glad Påsk! 


VINFO NUMMER 82, 2021


 

Anmälan för Vinfo och nyhetsbrev

Ditt namn*
Din e-postadress (obligatorisk för digitala utskick)
Adress*
Postnummer*
Ort*


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se