Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen utkommer fyra gånger om året (tre printutgåvor samt en digitalutgåva) och skickas kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!
Välkommen som prenumerant!

 

SENASTE NUMRET

Med vinterblossande kinder och julen i antågande kan vi nu med glädje presentera det senaste numret av VINFO. Har du köpt alla julklappar ännu? Om inte – ta dig en titt på våra kluckande klappar till vännerna som gillar goda viner och andra smakrika drycker.

Vilka rätter som ska serveras i julhelgen har de flesta helt säkert bestämt långt i förväg. Men vad kan passa på bordet innan skinkan är färdig eller rent av uppäten? Här serverar Vinfo förslag på några midvinterrätter – en festbetonad kötträtt med vintergrönsaker, fisk med julton och en riktigt läcker chokladmoussekaka med hög kakaohalt.

Vi önskar er god jul och ett gott nytt år!


VINFO NUMMER 75, 2017


 

Anmälan för Vinfo och nyhetsbrev

Ditt namn*
Din e-postadress (obligatorisk för digitala utskick)
Adress*
Postnummer*
Ort*


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 30, Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se