Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen utkommer fyra gånger om året (tre printutgåvor samt en digitalutgåva) och skickas kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!
Välkommen som prenumerant!

 

SENASTE NUMRET

Maj, juni, juli, augusti. Månaderna som ska ge oss värme och ljus för ett helt år. Kommer vi få en lika bra (eller var den kanske dålig?) sommar som 2018? Vi på Granqvist Beverage House kan tyvärr inte leverera perfekt semesterväder. Men vi kan hjälpa dig med de där dryckerna som gör att sommaren smakar lite mera sommar. En kall öl i solen, svalkande rosé till sommarkvällar på balkongen, bubbel till den lilla och stora festen, snaps till midsommarfirandet, smakrikt rött till grillade köttbiten, krispigt vitt till salladen och en liten Favaíto för att reta aptiten. Självklart i sällskap av många glas vatten.

Så låt oss nu flytta ut i solen och göra det bästa av den här underbara tiden. Skål för sommaren!


VINFO NUMMER 78, 2019


 

Anmälan för Vinfo och nyhetsbrev

Ditt namn*
Din e-postadress (obligatorisk för digitala utskick)
Adress*
Postnummer*
Ort*


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 30, Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se