Share/Bookmark

 

BOENDEALTERNATIV

Vid flerdagarsvistelser övernattar du hos någon av våra hotellpartners. 


 


 

 

 

 


 

 
 

 

 

 

 

Tidaholms Stadshotell

Anrika Tidaholms Stadshotell ligger bara ett stenkast från VinContoret. Tidaholms Stadshotell är ett familjeägt hotell med stor trivselfaktor och personlig service. Anläggningen rymmer 24 rum, varav 11 dubbelrum. I rummen hittar du en härlig säng, tv, skrivbord och helkaklad wc med dusch. Dessutom har du som gäst tillgång till bastu och kostnadsfri trådlös internetuppkoppling. 

 

 

 

Scandic Billingen

VinContoret samarbetar även med hotell Scandic Billingen i Skövde, tre mil från Tidaholm enkel resa. Hotellet byggdes år 1888 och har ett bekvämt läge bredvid järnvägsstationen, med promenadavstånd från Skövde centrum. Här sover du gott i såväl enkelrum som dubbelrum, utrustade med badrum och dusch. Gästerna erbjuds tillgång till hotellgym, bastu och fri trådlös internetuppkoppling. Taxi till och från hotellet bokas via oss på VinContoret. 

 

 

 

 

Övriga boenden

Utöver ovan nämnda hotell finns ett antal enklare boendemöjliheter i Tidaholm. Mer information om dessa finner du här.
I Tidaholms centrum finns tre platser där du kan stå uppställd med husbil. Parkeringarna är gratis men är tidsbegränsad till 48 timmar. Centrumnära parkeringar för husbil finner ni här.

 


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 30, Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se