Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

GRUPPBOKNINGAR

Vardagar under perioden 25 november - 20 december välkomnar vi grupper om minst 15 personer till Julstämning. Kombinera gärna din middag hos oss med en konferens i vårt Gårdshus! Kontakta oss via e-post tidaholm@vincontoret.se eller ring 0502-25 00 00 för offert och bokning. Varmt välkomna!

 

JULSTÄMNING PÅ VINCONTORET - julens smaker på vårt vis

Lördag 30 november, lördag 7 december, fredag 13 december samt lördag 14 december

BOKA HÄR

Vi välkomnar dig till Julstämning på VinContoret. En afton av smakmässig njutning, där vi tolkar julens smaker på vårt vis. Låt dina smaklökar njuta det bästa från hav och sjö. Ge din gom en smekning av krämiga ostar och ljuvliga sötsaker. Ikväll tummar vi inte på kvalitet. Du väljer själv om du önskar fyra- eller sexrättersmiddag.


När du tar steget från den gnistrande vinterkvällen in i den varma julstämningen på VinContoret hälsas du välkommen med ett glas äpple- och kaneldryck. Därefter serveras du en berömd klassiker, VinContorets sill- och snapsplanka. Nästa rätt på menyn är en fisk- och skaldjurstallrik, med det bästa som hav och sjö har att erbjuda. Julplankan är vår tolkning av ett julbord i miniatyrformat. Den varma tallriken hämtar inspiration från julens klassiska smaker. Femte njutningen är gårdsmejeristens utvalda osttallrik, med smakrika ostar och väl valda tillbehör. Kvällen avslutas på bästa sätt med julens ljuvliga sötsaker, en desserttallrik med oemotståndliga läckerheter.


Vår sexrättersmiddag bestående av värmande välkomstryck, sill- och snapsplanka, fisk- och skaldjurstallrik, julplanka, varm tallrik, osttallrik samt dessert kostar 995 kronor. I priset ingår snapsar till sill- och snapsplankan. Kostnad för vinpaket eller övrig dryck tillkommer.


Den som önskar fyrarättersmiddag får njuta av värmande välkomstdryck, sill- och snapsplanka, julplanka, varm tallrik samt dessert. Pris 865 kronor inklusive snaps till sill- och snapsbrickan. Kostnad för vinpaket eller övrig dryck tillkommer.


Till den som vill lyfta smakerna ytterligare rekommenderar vi vårt vinpaket med noga utvalda drycker. Tillsammans har vi i restaurangen provat fram öl och vin speciellt till de olika rätterna – allt för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Till vår sexrättersmeny serveras du öl till sill- och snapsplankan, ett glas äkta champagne till fisk- och skaldjurstallriken, ett glas mustigt rött till varmrätterna (julplankan och varm tallrik), portvin av hög klass till ostarna samt ett välbalanserat sött vin till desserttallriken. Priset för ett vinpaket med fem drycker är 495 kronor.


Till fyrarättersmenyn erbjuds ett paket med öl till sill- och snapsplankan, ett glas mustigt rött till varmrätterna (julplankan och varm tallrik) samt ett välbalanserat sött vin till desserttallriken. Pris 345 kronor.


Då dryckerna i våra vinpaket är noga utvalda till varje rätt, rekommenderar vi varmt dessa till maten. Men du kan naturligtvis även välja egna drycker från vår dryckeslista.


För våra yngre gäster finns en barnmeny – varm tallrik, dessert och dryck för 149 kronor. Gäller barn upp till 12 år.


Köket har möjlighet att erbjuda såväl vegetariska alternativ som rätter anpassade till olika allergier. Kom ihåg att ange eventuell specialkost när du bokar bord hos oss.  Vid bokningen anger du också om du önskar sex- eller fyra rätter.


Ankomst mellan klockan 18.00 och 19.00 (ange önskad ankomsttid i bokningen). Varmt välkomna!


När du bokar ett arrangemang hos oss gäller VinContorets allmänna bokningsvillkor. LÄS DEM HÄR.


 


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 30, Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se