Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

GRUPPBOKNINGAR

Vardagar under perioden 26 november - 14 december är ni välkomna att boka våra jularrangemang om ni är en grupp på minst 15 personer. För mer information och bokning, ring 0502-25 00 00. Vi välkomnar även konferensgäster. Mer information om våra julkonferenser finner ni här.

MIDVINTERKVÄLL PÅ VINCONTORET

Vi välkomnar dig till Midvinterkväll på VinContoret, en afton av smakmässig njutning. Låt dina smaklökar njuta det bästa från hav och sjö. Ge din gom en smekning av krämiga ostar och ljuvliga sötsaker. Ikväll tummar vi inte på kvalitet. Du väljer själv om du önskar tre- eller femrättersmiddag.

När du tar steget från den gnistrande midvinternatten in i den varma julstämningen på VinContoret hälsas du välkommen med ett glas värmande äpple- och kaneldryck. Därefter serveras du en berömd klassiker, VinContorets sill- och snapsplanka. Nästa rätt på menyn är en fisk- och skaldjurstallrik, med det bästa som hav och sjö har att erbjuda. Varmrätten hämtar inspiration från julens klassiska smaker. Vår nästa njutning är en gomsmekande osttallrik. Kvällen avslutas på bästa sätt med julens ljuvliga sötsaker, en desserttallrik med oemotståndliga läckerheter.

Vår femrättersmiddag bestående av välkomstdryck, sill- och snapsplanka, fisk- och skaldjurstallrik, varmrätt, osttallrik samt dessert kostar 865 kronor. I priset ingår snapsar till sill- och snapsplankan. Exklusive dryck.
Den som önskar trerätters middag får njuta av välkomstdryck, sill- och snapsplanka, varmrätt samt dessert. Pris 625 kronor, inklusive snaps till sill- och snapsbrickan. Exklusive dryck.

Till den som önskar lyfta smakupplevelsen ytterligare rekommenderar vi vårt vinpaket med noga utvalda viner. Till vår femrättersmeny serveras du öl till sill- och snapsplankan, ett glas äkta champagne till fisk- och skaldjurstallriken, ett glas mustigt rött till varmrätten, portvin av hög klass till ostarna och ett smakfullt dessertvin till desserttallriken. Priset för ett vinpaket med fem drycker är 465 kronor.

Till trerättersmenyn erbjuds ett paket med öl till sill- och snapsplankan, ett glas mustigt rött till varmrätten samt ett smakfullt dessertvin till desserttallriken. Pris 315 kronor. Du kan naturligtvis även välja att enbart köpa dryck till några av rätterna.

För våra yngre gäster finns en barnmeny – varmrätt, dessert och dryck för 125 kronor. Gäller barn upp till 12 år.

Vid bokningen anger du om du önskar tre eller fem rätter.

Meny (med förbehåll för ändringar)

Sill- och snapsbricka
Brännvinssill med sockerbetor
Wasabisill
Löksill med vit balsamicovinäger 
Ört- och paprikasill
Rödbetssill
Parmesansill med mild chilismak

Fisk- och skaldjurstallrik
Hummer- och krabbsallad, räkkompott, insjökräftor från Vättern, varmrökt laxmousse, Anjovispocherad lax, kallrökt fjordlax samt senapssås med dill och fänkål, syrlig pepparrotsgrädde med svartpeppar

Varmrätt
Sirap- och nejlikegriljerad confiterad kalkon med portvinsglace, gräddsås, karamelliserat bacon, potatis- och grönkålsstomp, rödkålstimbal och vinbärssirap

Osttallrik
Goda ostar från Almnäs och Påverås med nöt- och fikontårta samt syrlig havtornssalsa

Dessert
Baked julcheesecake smaksatt med julkryddor och saffran, vit chokladkanelsås, apelsinskivor i konjakslikör, och fruitkake-sticks samt glögg- och granatäppelglace

Ombokning och avbokning skall ske senast fyra arbetsdagar före det bokade evenemanget äger rum. Uteblivna gäster debiteras.

Boka Midvinterkväll på VinContoret via vårt kalendarium eller på telefon 0502-25 00 00.

 

GRYNGES PERSONLIGA JULBORD

Välkommen till Stefan Grynges personliga julbord med en twist. Ett innovativt koncept där ni påbörjar kvällen med en klassiker, VinContorets Sill- och snapsplanka. Därefter serveras ni kallskurna delikatesser och småvarmt på en egen planka. Ett välkomponerat julbord i miniformat helt enkelt! Avsluta kvällen med en underbar desserttallrik inspirerad av vinterns fantastiska smaker. Priset för denna gnistrande afton är 625 kronor per person exklusive dryck. I priset ingår ett glas värmande äpple- och kaneldryck samt snapsar till sill- och snapsplankan.

Till den som önskar lyfta smakupplevelsen ytterligare rekommenderar vi vårt dryckespaket för 315 kronor. Du kan naturligtvis även välja att enbart köpa dryck till några av rätterna.

För våra yngre gäster finns en även en barnmeny – varmrätt, dessert och dryck för 125 kronor. Gäller barn upp till 12 år.

Meny (med förbehåll för ändringar)

Sill- och snapsbricka
Brännvinssill med sockerbetor
Wasabisill
Löksill med vit balsamicovinäger 
Ört- och paprikasill
Rödbetssill
Parmesansill med mild chilismak

Julplanka
Ägghalvor med räkkompott på spenatfärskostcrème
Varmrökt laxmousse
Kallrökt fjordlax
Ansjovispocherad lax
Syrlig pepparrotsgrädde med svartpeppar
Rimmad oxbringa
Julskinka med specialsenap 
Currygriljerad ungtuppsmedaljong
Confiterad vildand
Julsallad med sockerbeta i äppelcidervinäger, russin ananas och rotgrönsaker

Småvarmt
Jansson frestelse
Älgköttbullar
Svartpeppar-och sirapsstekt fläskrygg
Senapsgriljerad fläskkorv och/eller grynkorv

Dessert
Baked julcheesecake smaksatt med julkryddor och saffran, vit chokladkanelsås, apelsinskivor i konjakslikör, och fruitkake-sticks samt glögg- och granatäppelglace

Ombokning och avbokning skall ske senast fyra arbetsdagar före det bokade evenemanget äger rum. Uteblivna gäster debiteras.

Boka Midvinterkväll på VinContoret via vårt kalendarium eller på telefon 0502-25 00 00.


 


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 30, Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se