Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Med anledning av Covid-19

2020-03-17

Bästa gäst,
 
vi vill gärna informera er om hur vi på VinContoret hanterar rådande situation med Covid-19. Vi håller oss självklart uppdaterade och utifrån detta kan våra rutiner komma att ändras.
 
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det betyder att vi i nuläget inte ställer in några evenemang. Vi fortsätter också att ta emot grupper och privata bokningar. Det finns goda möjligheter för sällskap att ha restaurang och konferenslokal för sig själva.
 
Vi tar bort alla avgifter vid sen avbokning. Det betyder att du kan boka av ditt besök när som helst utan att bli debiterad. Om du mår det minsta dåligt ska du stanna hemma. Det är dock önskvärt att du hör av dig till oss så snart som möjligt. 
 
Vi skärper våra redan hårda städrutiner. Utsatta ytor spritas kontinuerligt (handtag, trappräcken, kortmaskiner, pennor, lampknappar, toaletter med mera). Vi ställer ut handsprit samt plockar bort frottéhanddukar på våra toaletter. 
 
Under provningar och middagar kommer vi att placera er sällskap betydligt glesare än normalt. Vi ökar helt enkelt avstånden mellan människor i såväl matsal som provningslokal. Du kommer endast att sitta riktigt nära personerna i ditt eget sällskap. 
 
All personal som jobbar i restaurangen är frisk. Ingen har heller vistats i riskområden under året, eller rest utomlands den senaste månaden. Vår personal är, precis som alltid, mycket noga med hygien.  
 
I dessa tider är det extra viktigt att vi är rädda om varandra och visar hänsyn. Därför vill vi att du tänker på följande inför ditt besök hos oss:
 
  • Känner du dig sjuk med förkylningssymtom (hosta, snuva, feber, andningspåverkan, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk med mera) ska du stanna hemma. Det gäller även vid lindriga symtom. 
  • Stanna hemma om du har vistats i ett område med smittspridning, eller vet att du har haft kontakt med någon som vistats i ett område med smittspridning, de senaste veckorna.
  • Stanna hemma om du misstänker att du har utsatts för smitta.
  • Hygienen är mycket viktig för alla som närvarar vid våra evenemang. Vi ber dig att tvätta händerna noga med vatten och tvål.
 
Vi hoppas att du med detta känner dig trygg inför ditt besök hos oss. Ta hand om varandra!
 
Varma hälsningar
VinContoret Tidaholm 

Arkivet »


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 30, Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se