Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Gourmetkväll: Whisky- och bubbelafton!

2021-10-09

Varför välja en när du kan få två!

På plan ett öppnar vi vår välfyllda whiskybar där nybörjarmalt samsas med skotska rariteter och irländskt nytänk. Bakom bardisken står vår whiskyexpert och berättar om produkterna. Vem vet, kanske plockar han fram en hemlig pärla som stått väl gömd längst in i barskåpet!

I källarbaren är det bubbel som gäller! Här korkar vi upp allt från äkta Champagne till ekologisk Cava. Några av produkterna är exklusiva godbitar som aldrig når ut till allmänheten på den svenska marknaden.

Vi startar kvällen med trerätters gourmetmiddag där såväl Champagne som whisky finns i maten. Till varje rätt serveras ett glas noga utvald dryck, som presenteras av vår provningsledare. När tallrikarna är tomma är du välkommen till våra barer, där du provar drycker mot kuponger. Du väljer själv vad du vill ha i glaset!

Priset för denna gourmetkväll med trerätters middag, ett glas dryck till varje rätt samt tio provningskuponger som används till whisky- eller bubbelprovning är 1 395 kronor. Självklart kan du köpa till fler kuponger om du så önskar!

Du bokar din plats här via vår hemsida eller på telefon 0502-25 00 00. Varmt välkomna klockan 18.00! 

« Tillbaka till kalendariet

Pris

1 395 kronor per person inklusive tio provningskuponger samt dryck till maten..

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se