Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Karibisk romprovning och whiskyprovarkväll

2021-02-27

OBS! Vi justerar tiden för del 2 på grunda av de nya restriktionerna kring alkoholservering. Dryckesprovarkvällen öppnar klockan 18.00 och stänger klockan 22.00.

För många är cola till rom lika självklart som julskinka på julbordet. Men rom är så mycket mer än den industriella dryck som blandas i drinkar. Den här kvällen får du uppleva rom i världsklass, producerad med yrkesstolthet och yrkesskicklighet! Vi välkomnar dig till en sittande provning som bland annat ger svar på hur Rhum agricole som görs på sockerrör skiljer sig från Rhum industrielle som görs på melass. Och vad som händer med smak och doft vid fatlagring. Vi provar också två olika whiskysorter – en lite ”enklare” och en rökig. Priset för den sittande provningen inklusive kvällens karibiska buffé med ett glas vin eller öl är 695 kronor. Vi startar med provning klockan 16.00.

Klockan 18.00 öppnar vår whiskyprovarkväll i källaren. En klassisk whiskymässa i miniformat, där du smakar dig fram bland Skottlands whiskypärlor och Irlands whiskeystoltheter. Vi har också plockat fram några riktigt fina romsorter. I priset, 695 kronor, ingår tio provningskuponger samt kvällens karibiska buffé med ett glas vin eller öl. Du som endast är med på Whiskyprovarkvällen äter klockan 20.00. Provningsstationerna är öppna klockan 18.00 – 22.00. Självklart kan du köpa till fler kuponger om du vill prova mer!

Om du vill vara med oss hela kvällen och starta med sittande provning för att sedan fortsätta med whiskyprovarkvällens stora utbud är priset 995 kronor. Inklusive kvällens buffé med ett glas vin eller en öl.

Boka via vår hemsida eller på telefon 0502-25 00 00.

« Tillbaka till kalendariet

Pris

Sittande provning inklusive buffé 695 kr. Whiskyprovarkväll inklusive buffé 695 kr. Hela konceptet inklusive buffé 995 kr.

Boka här

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se