Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Konstnatten på VinContoret

2020-09-26

Mat och konst har mycket gemensamt. De väcker känslor och skapar njutning för våra sinnen. I år kan ni åter beröras av verk skapade av de skickliga tidaholmskonstnärerna Maria Alloh, Maria Falk Larsson och Torbjörn Samuelsson.

OBS! Restaurangen har egen ingång (huvudentrén) den här kvällen, för att undvika trängsel. Endast förbokade gäster. 

I restaurangen serveras en värmande meny med smaker hämtade från den svenska hösten.  Du kan välja att äta tvårätters (förrätt och varmrätt eller varmrätt och dessert) eller trerätters. Vi erbjuder två alternativ av förrätt (139 kronor), varmrätt (289 kronor) och dessert (99 kronor). Vid bokning anger du vilka rätter du önskar. Vi löser även specialkost för vegetarianer, veganer och allergiker. Till våra yngre gäster (upp till 12 år) erbjuds en barnmeny som kan fås som tvårätters (120 kronor) eller trerätters (160 kronor).

KVÄLLENS MENY

För att skapa en säker miljö för våra gäster har vi valt att dela upp den här kvällen i två sittningar. När du bokar anger du vilken av sittningarna du önskar:

Sittning ett 17.00 - 19.00

Sittning två 19.30 - 21.30


Du bokar bord här via vår hemsida eller på telefon 0502-25 00 00.

Utställningen har öppet 14.00 - 23.00.

I dessa speciella tider gäller speciella regler för att kunna genomföra Konstnatten på ett säkert sätt. Vi kommer att ta in en mycket liten mängd besökare åt gången i våra utställningslokaler. Det betyder att det kan komma att bli väntetid i kö utomhus. Nya besökare släpps in när konstnärerna känner att det finns plats. Vi ber er att respektera detta samt att hålla avstånd såväl inomhus i som utomhus. Tänk på att stanna hemma om du känner dig sjuk.

« Tillbaka till kalendariet

Pris

Förrätt 139 kronor, varmrätt 289 kronor, dessert 99 kronor.

Boka här

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se