Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

VinContorets Vin- och matfest (flyttas till 2021)

2020-06-13

UNDER RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER HAR VI VALT ATT FLYTTA VINCONTORETS VIN- OCH MATFEST TILL ÅR 2021. VI HÄLSAR ER VARMT VÄLKOMNA DÅ!

Europas mat och dryck i vår trädgård!
Res genom Europa på vår bakgård! Vi bjuder in till en opretentiös vin- och matfest, där vi valt ut de (i vårt tycke) bästa Europeiska smakländerna. En härlig blandning av plockmat, vin, öl och underhållning! Kvällen till ära förvandlar vi också vår källarbar till en exklusiv champagne- och whiskybar. Festen pågår från klockan 15.00 till sent.

I vår trädgård ställer vi upp olika stationer som representerar länderna Italien, Spanien och Tyskland/Österrike. I varje land kan du köpa mat och dryck! 

Vad vore Spanien utan tapas och pintxos? Försvinnande goda smårätter som passar oförskämt bra till ett glas spanskt rödvin! 

I Italien kan du självklart njuta av röda storheter från Veneto och Piemonte! Vi serverar också en rustik lasagne med hembakat bröd. 

Tyskland och Österrike ger dig vita viner i världsklass, torra och med sötma. Ölproducenten Åsalid har tagit med sig tappen och serverar fatöl kvällen lång! På tallriken bjuds korv med surkål eller österrikisk dessertklassiker i form av Kaiserschmarren.  

Observera att vi inte har bordsbokning den här dagen.

Under kvällen kommer det även att bjudas på lokal musikunderhållning. Dessutom finns Sveriges Minsta Saluhall på plats för försäljning av diverse delikatesser! 

Planeringen av vår vin- och matfest pågår under hela våren! Informationen här på hemsidan uppdateras löpande, så håll utkik! 

Varmt välkomna till vår trädgård!

« Tillbaka till kalendariet

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se