Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Karibisk romprovning och whiskyprovarkväll

2020-02-22

Helt plötsligt pratar alla om rom! Ta chansen att lära dig mer om denna ”uppstickare” bland kvalitetsdrycker. En sittande provning som bland annat ger dig svar på hur Rhum agricole skiljer sig från Rhum industrielle och vad som händer med smak och doft vid fatlagring. Upplev rom i världsklass, producerad med yrkesstolthet och yrkesskicklighet! Vi smakar också två olika whiskysorter – en lite ”enklare” och en rökig. Priset för den sittande provningen inklusive kvällens karibiska buffé med ett glas vin eller öl är 695 kronor. Vi startar med provning klockan 16.00.


Klockan 18.30 öppnar vår whiskyprovarkväll i källaren. En klassisk whiskymässa i miniformat, där du smakar dig fram bland Skottlands whiskystoltheter och Irlands whiskeystoltheter. Vi har också plockat fram några riktigt fina romsorter. I priset, 695 kronor, ingår tio provningskuponger samt kvällens karibiska buffé med ett glas vin eller öl. Du som endast är med på Whiskyprovarkvällen äter klockan 20.00. Provningsstationerna är öppna klockan 18.30 – 23.00. Självklart kan du köpa till fler kuponger om du vill prova mer!


Om du vill vara med oss hela kvällen och starta med sittande provning för att sedan fortsätta med whiskyprovarkvällens stora utbud är priset 995 kronor. Inklusive kvällens buffé med ett glas vin eller en öl. Boka på telefon 0502-25 00 00. 

 

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller VinContorets allmänna bokningsvillkor. LÄS DEM HÄR innan bokning.

 

« Tillbaka till kalendariet

Pris

Sittande provning inkl buffé 695 kr. Whiskymässa inkl buffé 695 kr. Hela konceptet 995 kr.

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se