Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Julstämning på VinContoret

2019-11-30

Vi välkomnar dig till Julstämning på VinContoret. En afton av smakmässig njutning, där vi tolkar julens smaker på vårt vis. Låt dina smaklökar njuta det bästa från hav och sjö. Ge din gom en smekning av krämiga ostar och ljuvliga sötsaker. Ikväll tummar vi inte på kvalitet. Du väljer själv om du önskar fyra- eller sexrättersmiddag.

När du tar steget från den gnistrande vinterkvällen in i den varma julstämningen på VinContoret hälsas du välkommen med ett glas värmande äpple- och kaneldryck. Därefter serveras du en berömd klassiker, VinContorets sill- och snapsplanka. Nästa rätt på menyn är en fisk- och skaldjurstallrik, med det bästa som hav och sjö har att erbjuda. Julplankan är vår tolkning av ett julbord i miniatyrformat. Den varma tallriken hämtar inspiration från julens klassiska smaker. Femte njutningen är gårdsmejeristens utvalda osttallrik, med smakrika ostar och väl valda tillbehör. Kvällen avslutas på bästa sätt med julens ljuvliga sötsaker, en desserttallrik med oemotståndliga läckerheter.

Vår sexrättersmiddag bestående av värmande välkomstryck, sill- och snapsplanka, fisk- och skaldjurstallrik, julplanka, varm tallrik, osttallrik samt dessert kostar 995 kronor. I priset ingår snapsar till sill- och snapsplankan. Kostnad för vinpaket eller övrig dryck tillkommer.
 
Den som önskar fyrarättersmiddag får njuta av värmande välkomstdryck, sill- och snapsplanka, julplanka, varm tallrik samt dessert. Pris 865 kronor inklusive snaps till sill- och snapsbrickan. Kostnad för vinpaket eller övrig dryck tillkommer.

Till den som önskar lyfta smakerna ytterligare rekommenderar vi vårt vinpaket med noga utvalda drycker. Tillsammans  har vi i restaurangen provat fram öl och vin speciellt till de olika rätterna – allt för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Till vår sexrättersmeny serveras du öl till sill- och snapsplankan, ett glas äkta champagne till fisk- och skaldjurstallriken, ett glas mustigt rött till varmrätten (julplankan och varm tallrik), portvin av hög klass till ostarna samt ett välbalanserat sött vin till desserttallriken. Priset för ett vinpaket med fem drycker är 495 kronor.

Till fyrarättersmenyn erbjuds ett paket med öl till sill- och snapsplankan, ett glas mustigt rött till varmrätten (julplankan och varm tallrik) samt ett välbalanserat sött vin till desserttallriken. Pris 345 kronor.

Då dryckerna i våra vinpaket är noga utvalda till varje rätt, rekommenderar vi varmt att välja dessa alternativ till maten. Men du kan naturligtvis även välja egna drycker från vår dryckeslista.

För våra yngre gäster finns en barnmeny – varm tallrik, dessert och dryck för 149 kronor. Gäller barn upp till 12 år.

Köket har möjlighet att erbjuda såväl vegetariska alternativ som rätter anpassade till olika allergier. Kom ihåg att ange eventuell specialkost när du bokar bord hos oss. Vid bokningen anger du också om du önskar sex- eller fyra rätter. Boka Julstämning på VinContoret på telefon 0502-25 00 00.

Ankomst mellan klockan 18.00 och 19.00 (ange önskar tid i bokningen). Varmt välkomna!

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller VinContorets allmänna bokningsvillkor. LÄS DEM HÄR innan bokning.

« Tillbaka till kalendariet

Pris

Sexrätters middag 995 kronor per person. Fyrarätters middag 865 kronor per person.

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se