Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Gourmetkväll: Mousse en masse - en bubblande föreställning med Champagne Haton!

2019-11-16

Kan du beskriva känslan när små, små bubblor från en riktigt fin champagne sprider sig i munnen? Den mjuka kittlingen och smakerna som växer fram i takt med att vinet blir mer stilla. Magi! Det sägs att en champagneflaska innehåller ungefär 49 miljoner bubblor. Den här kvällen får vi lära oss hur denna exklusiva dryck skapas. Till VinContoret kommer Frank Protin från Champagne Jean-Noël Haton, en av de större producenterna i området Champagne. De äger själva 20 hektar vinberg, men kontrollerar produktionen och köper druvorna från ytterligare 75 hektar vingårdar - inkluderande Grands Crus samt Premiers Crus - över hela Champagne. Under denna lyxiga champagneprovning reder Frank Protin ut begreppen kring den ädla drycken - av många ansedd vara det godaste man kan dricka. En härligt bubblande afton helt enkelt!

Det mousserande vinet följer oss genom hela kvällen. Köket har komponerat en trerätters gourmetmiddag, med tema fisk och skaldjur i förrätt och varmrätt, där bubblande vin serveras till dessa rätter. Klassiskt, elegant och exklusivt!

Priset för Mousse en masse är 1.395 kronor per person. Inklusive provning och trerätters middag med ett glas vin till varje rätt.   

Vi startar klockan 18.00.

OBS! Provningen hålls på engelska, men kan vid behov översättas till svenska. 

Välkommen att boka på telefon 0502-25 00 00. 

Ombokning och avbokning skall ske senast fyra arbetsdagar före det bokade evenemanget äger rum. Uteblivna gäster debiteras.

« Tillbaka till kalendariet

Pris

1.395 kronor per person.

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se