Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Gourmetkväll: Passione för Amarone – ett möte med Stefano och Mary Cottini! (FULLBOKAT)

2019-02-23

Valpolicella Classico, Classico Superiore, Amarone, Ripasso och Recioto. Stefano och Mary Cottini, det äkta paret bakom Azienda Agricola Scriani, vet hur man skapar vinmagi! Du finner deras vingårdar i området Valpolicella Classica, på en höjd mellan 250 och 400 meter över havet. Från platåerna kan man se så långt som till Verona på den ena sidan och Gardasjön på den andra. Den totala årsproduktionen är blygsamma 67 000 flaskor, med högsta kvalitet som resultat. Robert Parker bedömer deras viner som ”bland de bästa som finns”. Denna kväll berättar makarna Cottini själva om sin kärlek och passion för vin. Ett unikt provningstillfälle med de bästa vinerna från Veneto!

Kvällen inleds med en sittande provning tillsammans med Stefano och Mary Cottini. Vinerna från provningen följer sedan med oss in i matsalen, där vi får möjlighet att uppleva dem tillsammans med en italiensk gourmetmiddag. Ett glas vin till varje rätt. Priset för denna exklusiva provning inklusive trerätters gourmetmiddag med ett glas vin till varje rätt är 1.295 kronor per person.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna kl. 18.00!

Ombokning och avbokning skall ske senast fyra arbetsdagar före det bokade evenemanget äger rum. Uteblivna gäster debiteras.

Boka via vår hemsida eller på telefon 0502-25 00 00.

OBS! Provningen hålls på engelska, men kan vid behov översättas till svenska.  

« Tillbaka till kalendariet

Pris

1.295 kronor per person.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 30, Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se