Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Italiensk Dryckesprovarkväll

2020-10-24

Viva Italia! Kvällen inleds med en djupdykning i italiensk dryckeskunskap. En sittande vinprovning, tillsammans med provningsledare, där vi provar några av Italiens storheter! De italienska smakerna återkommer sedan i matsalen, där vi serverar en buffé. Priset för den sittande vinprovningen inklusive buffé med ett glas vin eller en öl är 695 kronor. Vi startar med provning i Gårdshuset klockan 16.00. Därefter serveras italiensk buffé i vår matsal.


Klockan 18.30 öppnar del två av vår Dryckesprovarkväll - en minimässa med vin, öl, bubbel och kvalitétssprit från hela världen! I vår källare kan du prova säkra klassiker och smaka dig fram till nya favoriter. Du väljer själv vilka drycker du vill ha i glaset. Våra kunniga provningsledare finns på plats för att guida dig bland produkterna. Provningsstationerna är öppna från 18.30 till 23.00. I priset, 695 kronor, ingår tio kuponger som du använder till provning. Klockan 20.00 serveras du vår italienska buffé med ett glas vin eller öl. Självklart kan du köpa till fler kuponger om du vill prova fler drycker!


Om du önskar starta med den sittande provningen av vin och sedan fortsätta med vår Dryckesprovarkväll är priset 995 kronor inklusive buffé och dryck till maten. Boka evenemanget här via hemsidan eller på telefon 0502-25 00 00.

« Tillbaka till kalendariet

Pris

Sittande provning 695 kronor per person. "Minimässa" 695 kronor per person. Hela konceptet 995 kronor per person.

Boka här

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se