Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Världsomsegling i whisky samt whisky- och romprovarkväll

2023-10-28

Småskaligt, unikt, exklusivt. I den fina whiskyns värld finns inget bråttom. Där får doft och smak sakta men säkert mogna fram till perfektion. Ett genuint hantverk som kräver stor kunskap och omsorg, med ett resultat som oftast är väl värt att vänta på! Den här kvällen består av två delar. Välj en, eller var med på båda.

Aftonen inleds med en sittande whiskyprovning där vår provningsledare tar med dig på en världsomsegling i whisky! Vi får lära känna whisky/whiskey från Skottland, Japan, Irland och Sverige. Priset för den sittande provningen inklusive kvällens buffé med ett glas vin eller öl är 795 kronor. Vi startar med provning klockan 16.00.

Klockan 18.30 öppnar vår whisky- och romprovarkväll i källaren. En klassisk dryckesmässa i miniformat där du smakar dig fram bland skotska whiskypärlor, fatlagrad hantverksrom, japanska whiskynyheter, bortglömda avecer och irländska whiskeystoltheter. I priset, 795 kronor, ingår tio provningskuponger samt kvällens karibiska buffé med ett glas vin eller öl. Du som endast är med på Whiskyprovarkvällen äter klockan 20.00. Provningsstationerna är öppna klockan 18.30 – 23.00. Självklart kan du köpa till fler kuponger om du vill prova mer!

Om du vill vara med oss hela kvällen och starta med sittande provning för att sedan fortsätta med whiskyprovarkvällens stora utbud är priset 1095 kronor. Inklusive kvällens buffé med ett glas vin eller en öl.

Boka via vår hemsida eller på telefon 0502-25 00 00.

« Tillbaka till kalendariet

Pris

Sittande provning inkl. buffé med ett glas vin/öl, pris 795 kr. Whisky- och romprovarkväll inkl. buffé med ett glas vin/öl, pris 795 kr. Hela konceptet inkl. buffé med ett glas vin/öl, pris 1095 kr.

Boka här

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se