Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Gourmetkväll: Skogens skafferi och robusta rödviner

2022-10-22

Skogen är Sveriges dominerande naturtyp. Den täcker faktiskt närmare 70 procent av vår landyta. Skogen bidrar inte bara till välmående naturupplevelser - den bjuder också på fina råvaror som svamp, bär och vilt. Från skogens rika skafferi hämtar vi smakerna i kvällens trerätters gourmetmiddag!

Kvällen inleds med en provning av robusta viltviner. Vår provningsledare har plockat fram några av våra kraftigaste rödviner ur vinkällaren. Först provar vi dem var för sig, utan mat. Vi får känna värme, rundhet, fattoner, mörka bär och alla andra smaker som är så typiska för de mustiga rödvinerna. Därefter förflyttar vi oss till matsalen där vi dricker utvalda viner till en trerätters gourmetmiddag med tema skog och exklusivt vilt. Vi lär känna kombinationer som lyfter såväl vinet som smakerna på tallriken till helt nya nivåer!

Priset för denna trerätters gourmetmiddag med sittande vinprovning är 1 495 kronor per person. Du bokar här via vår hemsida eller på telefon 0502-25 00 00. Varmt välkommen klockan 18.00!

« Tillbaka till kalendariet

Pris

1495 kronor inklusive sittande vinprovning samt trerätters gourmetmiddag med ett glas vin till varje rätt.

Boka här

När du bokar ett arrangemang hos oss gäller våra allmänna bokningsvillkor.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 34 Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se