Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Gourmetkväll: California Dreaming - Kaliforniska viner i världsklass!

2019-03-09

I USA, närmare bestämt Kalifornien och distriktet Lodi, produceras den absolut bästa Zinfandeln. Ren och elegant, med härliga bärtoner och kryddighet. Ett av de mest omtalade vinerien i Lodi är LangeTwins Family Winery and Vineyards. Med ett miljö- och klimatperspektiv som få andra i vinvärlden skapar tvillingarna Randall och Bradford Lange viner i absolut världsklass. Den här kvällen besöker producenten VinContoret, för en exklusiv provning av Kaliforninens bästa viner. En fantastisk möjlighet att lära känna det spännande och för många outforskade vinlandet USA.     

Vi startar kvällen med sittande provning tillsammans med Joseph Lange. Vinerna från provningen följer sedan med oss in i matsalen, där vi får möjlighet att uppleva dem tillsammans med en gourmetmiddag. Ett glas vin till varje rätt. Priset för provning inklusive trerätters gourmetmiddag med ett glas vin till varje rätt är 1.295 kronor per person.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna kl. 18.00!

Ombokning och avbokning skall ske senast fyra arbetsdagar före det bokade evenemanget äger rum. Uteblivna gäster debiteras.

OBS! Provningen hålls på engelska, men kan vid behov översättas till svenska.

« Tillbaka till kalendariet

Pris

1.295 kronor per person.


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 30, Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se