Välkommen till Stefan Grynges personliga julbord med en twist. Ett innovativt koncept där ni påbörjar kvällen med en klassiker, VinContorets Sill- och snapsplanka. Därefter serveras ni kallskurna delikatesser och småvarmt på en egen planka. Ett välkomponerat julbord i miniformat helt enkelt! Avsluta kvällen med en underbar desserttallrik inspirerad av vinterns fantastiska smaker. Priset för denna gnistrande afton är 625 kronor per person exklusive dryck. I priset ingår ett glas värmande äpple- och kaneldryck samt snapsar till sill- och snapsplankan.
Till den som önskar lyfta smakupplevelsen ytterligare rekommenderar vi vårt dryckespaket för 315 kronor. Du kan naturligtvis även välja att enbart köpa dryck till några av rätterna.
För våra yngre gäster finns en även en barnmeny – varmrätt, dessert och dryck för 125 kronor. Gäller barn upp till 12 år.
Vi hälsar er hjärtligt välkomna kl. 18.00!
Meny (med förbehåll för ändringar)
Sill- och snapsbricka
Brännvinssill med sockerbetor
Wasabisill
Löksill med vit balsamicovinäger
Ört- och paprikasill
Rödbetssill
Parmesansill med mild chilismak
Julplanka
Ägghalvor med räkkompott på spenatfärskostcrème
Varmrökt laxmousse
Kallrökt fjordlax
Ansjovispocherad lax
Syrlig pepparrotsgrädde med svartpeppar
Rimmad oxbringa
Julskinka med specialsenap
Currygriljerad ungtuppsmedaljong
Confiterad vildand
Julsallad med sockerbeta i äppelcidervinäger, russin ananas och rotgrönsaker
Småvarmt
Jansson frestelse
Älgköttbullar
Svartpeppar-och sirapsstekt fläskrygg
Senapsgriljerad fläskkorv och/eller grynkorv
Dessert
Baked julcheesecake smaksatt med julkryddor och saffran, vit chokladkanelsås, apelsinskivor i konjakslikör, och fruitkake-sticks samt glögg- och granatäppelglace
Ombokning och avbokning skall ske senast fyra arbetsdagar före det bokade evenemanget äger rum. Uteblivna gäster debiteras.