Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

KONFERERA I JULETID

Det är inte svårt att vara kreativ på Vulcanön. Kombinera ditt besök hos oss med ett inspirerande affärsmöte eller en konferens. Vardagar under perioden 26 november - 14 december erbjuder vi konferenser med tema jul i maten. Pris 475 kronor per person exklusive moms. I paketet ingår konferensrum, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Minimum 15 personer. Ring oss på 0502-25 00 00 för en specificerad offert samt om du har speciellla önskemål. 

Vår största möteslokal finns i det så kallade gårdshuset. En nybyggd anläggning, som också fungerar som provningsrum för större dryckesprovningar. De ljusa, fräscha lokalerna är självklart utrustade med bekväma möbler och den senaste tekniken: Wi-Fi, projektor, stor filmduk, DVD, ljudanläggning med mikrofon, ventilation, ställbart ljus med mera. 

Vi skräddarsyr alltid våra konferens- och mötespaket enligt kundens önskemål. Hos oss står dina behov och ditt välbefinnande i fokus. Extra duktiga är vi på mötes- och konferenslösningar för mindre grupper. Vårt mål är att ditt besök hos oss ska kännas exklusivt, unikt och nära. VinContoret är ett familjeägt företag och den familjära känslan är något vi gärna förmedlar till våra gäster.  


VinContoret Tidaholm - Vulcanön, Vulcans väg 1, 522 30, Tidaholm - E-post tidaholm@vincontoret.se